Rekkverk

 • Glassrekkverk


  I slike rekkverk er glass den viktigste konstruksjonsdelen. Glass er et funksjonelt og stilig materiale som bidrar til at interiøret ser større ut, og er samtidig sikkert.

  Glassrekkverk med ramme i rustfritt stål kan leveres med punkt- eller linjefester. Punktfestene egner seg best til prosjektering og utforming av glasskonstruksjoner. Takket være et bredt sortiment av koplingsstykker og muligheten til å endre størrelsen på koplingstykkene er det mulig å utvikle mange originale løsninger.

  Ved hjelp av punktfester kan man kople VSG 88.4 glassflater sammen, og ettermontere glassflater på allerede eksisterende konstruksjoner. De er velegnet til både utvendig og innvendig bruk. Fester i rustfritt stål gir sikker og holdbar montering av glass, og samtidig fremhever konstruksjonens skjønnhet og eleganse. Vi tilbyr også veiledning i valg av glass og plassering av beslag – mer informasjon er tilgjengelig i vår kontor. Dessuten leverer vi linjeprofiler for montering av glassrekkverk. Dette komplette montasjesystemet kan brukes både ved sidemontasje, og montasje til etasjeskiller.

  Alle festene er laget i rustfritt stål og aluminium, og er derfor motstandsdyktige mot utvendige forhold. Vi bruker attesterte VSG 88.4 glassflater.

  Full glass railings 1980 nok + mva, per meter.

Industrielt rekkverk


Dette økonomiske rekkverket består av profiler i rustfritt stål, en 44.1 glassflate og gummipakninger – disse materialene er helt motstandsdyktige mot værforhold.

Industrial railings 1380 nok + mva, per meter.