Trapper

Vi spesialiserer oss på selvbærende trapper og tretrapper på metallramme.

Siden trapper er en viktig del av en sikker og funksjonell bolig, prosjekterer vi våre trapper ved hjelp av moderne datateknikk.

I samarbeid med kunden velger vi riktige tresorter, og utarbeider visualiseringen som viser detaljerte trappløsninger.

I virksomheten vår bruker vi høykvalitets treslag, og setter dem sammen med glass og metall.

Vi er åpne til alle forslag fra kundene!

Teppetrapper


Teppetrapper passer for kundene som liker minimalistisk stil samt en enkel og ren form. Disse trappene er sikre, og passer godt til moderne interiører. Deres enkle form likner på en teppe lagt på ei usynlig trapp – derfor kalles de nettopp teppetrapper.

Teppedekket trapp på en selvbærende konstruksjon – vi har for det norske markedet utviklet en spesiell ramme, skjult inne i konstruksjonen av veggskjelettet. Derfor er den karakteristiske fordelen for teppedekkede trapper, mangel på synlig vanger. Teppedekkede trapper er festet til gulv og innertak, og “på vei opp” festet til veggen med bolter (skjult stålkonstruksjon). Mangel på vanger gjør at trappen kun består av trinn og stusstrinn. Disse elementene har en konstruksjonsrolle – de må være massive slik at trappen får den rette stivheten. Teppedekkede trapper kjennetegnes for å ha den samme tykkelsen på trinn og stusstrinn – som regel er disse på rundt 5 – 6 cm. Moderne balustrader av herdet glass eller rustfritt stål er de mest foretrukne.

Teppetrapper kan lages f.eks. av eik eller ask. Vi behandler våre trapper med olje- og voksbaserte midler fra den anerkjente produsenten OSMO. Et bredt spekter av farger gir enda flere muligheter for overflatebehandling.


Designertrapp „svevende trapp”


Trapper som er lette i formen og består av en bærende stålkonstruksjon skjult inne i veggen, samt herdet glass limt sammen lagvis, kan gi oss effekten av „svevende trapper. Vi benytter rustfrie skruer til å montere trinnene til glasset. Disse kan i tillegg skjules med dekkpropper av tre i den samme fargen som trinnene.

Trinn til denne trappemodellen kan utføres i treverkstyper som eik eller ask. Trinntykkelsen er som regel på 6 cm. Våre trapper dekkes med et kokosoljebelegg av merket OSMO. Et bredt fargespekter gir også mange tilleggsmuligheter.


Vangetrapper


 

Ei klassisk og tidløs vangetrapp passer både til tradisjonelle og moderne interiører. Vi bruker materialer av høyeste kvalitet og kan utføre svingtrapper. Dette gjør at trappene skiller seg ut fra konkurrerende produkter med enestående stivhet og pent utseende.

 

Vangetrapper kan lages f.eks. av eik, ask eller bøk. Det anbefales moderne rekkverk av sikkerhetsglass eller rustfritt stål, eller klassiske dreide spiler. Elementer i tre blir som oftest lakkert med flere belegg av en polyuretanlakk.

 

Utvendige ståltrapper


Utvendige evakuerings- og branntrapper. Galvaniserte eller galvaniserte og pulvermalte ståltrapper. Bærekonstruksjonen består av tinnvenger, og trinnene av sveiste gitterrister.